Tipsa en vän om denna sidan

Föreläsare Cecilia Åkesdotter

Cecilia Åkesdotter är civilekonomen som inspirerar tusentals i näringslivet, offentlig sektor och allmänheten att vara fokuserade, bli effektivare och minska stressen - Mindfulness. Med toppbetyg i utvärderingarna!

Cecilia Åkesdotter
Cecilia Åkesdotter är en av Sveriges ledande föreläsare inom mindfulness. Hon är en mycket uppskattad föreläsare, omtyckt för hennes personliga engagemang och trovärdighet, hennes inspirerande och varma framtoning och hennes behagliga röst. Hon är ett proffs på att presentera mindfulness på ett enkelt och tydligt sätt samtidigt som hon bjuder deltagarna på exempel ur sin egen livshistoria. I de vägledande övningarna är hon som allra bäst. Där blir Cecilia Åkesdotter sig själv upphöjt till två och får 5.0 av 5 möjliga. 

Med en bakgrund som civilekonom förstår hon administratörens och akademikerns vardag. Samtidigt som hon ömmar för de svaga i samhället. Hennes vision är att lyfta alla människor oavsett titel, bakgrund och förutsättningar till högre nivåer av medvetenhet och utveckling. 

Cecilia Åkesdotters starka engagemang att inspirera andra till ökat välbefinnande bottnar i hennes egen barndom. Med svår eksem sedan sex månaders ålder, som präglat hennes liv, har hon ett brinnande intresse för att hitta vägar för ökad livskvalitet och värdigt bemötande. De metoder som hjälpt henne och den kunskap som hon samlat, sprider hon vidare med glädje och stort engagemang. Här sammanfattar mindfulness ett förhållningssätt som är i linje med Cecilia Åkesdotters egna insikter. 

Fram till 1995 arbetade hon som koncerncontroller i storföretag. Avgörande händelser i hennes liv skapade en stark drivkraft att byta ut siffror mot att inspirera personal inom personlig utveckling kopplat till arbetslivet. Cecilia Åkesdotter studerade samtalskonst och integrativ medicin på universitetsnivå samt utbildade sig till internationellt certifierad coach ACC och certifierad instruktör i mindfulness. 

Cecilia Åkesdotters kunskap i mindfulness är väl förankrat i hennes eget liv och att leva i nuet är en integrerad livsstil för henne. Idag är hon expert på mindfulness

Vill du att vi kontaktar dig?

Namn:*

Företag:*

Telefon:*

E-post:*

Blue line