Tipsa en vän om denna sidan

Utveckla dina styrkor 

Många gånger är vi mer upptagna av att förbättra våra svagheter och brister istället för att utveckla våra styrkor. Talanger som vi redan bär inom oss och som vi, om vi väljer att utveckla dem, kan bli riktigt, riktigt bra på. Vad är du riktigt bra på? Vilka är dina styrkor? Har du möjlighet att göra det du gör bäst varje dag?

Det här coachingpaketet utgår från en bok; Strengthsfinder 2.0 med tillhörande test som gör dig medvetenhet om dina fem främsta styrkor. Boken baseras på Gallups 40 åriga studier av mänskliga styrkor och är skriven av Tom Rath. Boken med det tillhörande testet har har sålts i miljoner världen över. 

Det här paketet tar sin utgångspunkt från boken men det viktiga är det fortsatta arbetet; hur du kan utveckla dina styrkor till en ny nivå. Du får tre personliga coachsamtal som ger dig djupare insikt om dina egna styrkor och strategier för hur du kan utveckla dem vidare. Coachsamtalen sker via telefon.

Att känna till egna styrkor och medvetet välja att utveckla dem vidare är värdefullt oavsett om det handlar om din yrkesroll, ditt privatliv eller bara för din egna syn på dig själv. Att på ett enkelt och trovärdigt sätt kunna redogöra för egna styrkor kan vara oerhört värdefullt, till exempel vid karriärsutveckling, jobbsökarprojekt, utvecklingssamtal, lönesamtal, personliga relationer etc. 

Vad skulle det kunna innebära för dig om du blev mer medveten om dina egna styrkor och och om du kunde utveckla dem till fullo?

Coaching handlar om att inspirera och utmana dig till att utöka din personliga och professionella potential. Vår intention är att det här coachingpaketet ska ge dig en större medvetenhet om dig själv och vad du vill och kanske förändra din syn på dig själv för all framtid.

Det här coachingpaketet kommer att ge dig;
• Boken Strengthsfinder 2.0 + ett webbaserat test som ger dig dina topp fem styrkor och förslag på strategier för hur du utvecklar dem vidare
• Tre coachsamtal à ca 45 minuter via telefon eller Skype 
• Tydlig målformulering om vad du vill och vart du vill nå
• En personlig och konkret handlingsplan för hur du når dit du vill med hjälp av dina styrkor
• Uppföljning av din handlingsplan

Coachsamtalen genomförs via telefon med ungefär 7-10 dagars mellanrum. Du kommer tillsammans med din coach även att utforma handlingar som du får jobba med mellan sessionerna. Boken som ingår, Strengthsfinder 2.0 är skriven på engelska. Det webbaserade testet, Strengthsfinder 2.0 kan göras på svenska (och flera andra språk) medan resultat från testet är genomgående på engelska.

Pris: 2700 kr exkl.moms.

Ps. Självklart gäller vår nöjdhetsgaranti – är du inte 100 % nöjd efter första samtalet får du pengarna tillbaka. 

Kontakta oss om du vill veta mer eller boka.

Vill du att vi kontaktar dig?

Namn:*

Företag:*

Telefon:*

E-post:*

Blue line