Tipsa en vän om denna sidan

Föreläsare Jesper Caron

Föreläsare och humörtränare 
Bild Föreläsning Jesper Caron
Söker du en engagerad och professionell föreläsare till nästa konferens som är specialiserad på humörträning, motivation, hantera förändring och hur man skapar en arbetsmiljö där människor trivs och är sugna på att leverera resultat?

Som föreläsare har Jesper Caron hunnit med över 500 föreläsningar hittills. Bland annat på NASA och Nasdaq i USA. Anlitas dessutom regelbundet av företag som Ericsson, L’oréal, DHL och Vattenfall.

Just nu är han aktuell med nya upplagan av sin ljudbok Your Life 2.0 som sålt 21 000 exemplar i 16 länder.

Föreläsningar med Jesper Caron

Humörträning
Det är ingen tillfällighet varför vissa människor är på gott humör jämt och ständigt med andra människor är kvar i ett dåligt humör. Humöret är verkligen vår största vädermätare på om vi är rätt ute i livet eller inte. Människor har dessutom allt att vinna på att träna upp sitt humör. En säljare som är vältränad i att hålla humöret uppe fortsätter att leverera även de dagar då försäljningen dippar. En som arbetar med service, support eller har kundkontakter har allt att vinna på att kunna bemästra sitt humör när en krävande kund eller energitjuv dyker upp. Att kunna gå från stressad till laddad och på ett strålande humör kan lyfta vilket arbetslag som helst. Humör är heller ingenting man skall ta lätt på. Vad många inte förstår är vilka faktorer som ligger bakom ett fördelaktigt humör. Det är lätt att tänka att ”hon är ju alltid på glatt humör” eller ”han har humöret i blodet”. Men ingalunda. Bakom varje glad och fungerande person finns det mängder av processer och faktorer som fungerar väl. För vissa har tillfälligheterna gjort att de här processerna fungerar utan att de är medvetna om det. Men för oss andra krävs det både arbete och träning för att komma dit.

Föreläsningen om Humörträning är sprängfylld med material kring hur man skiftar humör snabbt men också hur man med långsiktig träning kan bygga en värld där ett gott och vinnande humör triggas mer eller mindre utan ansträngning.

Frigör din inre styrka
Vad skulle det innebära för ert företag om personalen var fullständigt rustad att möta marknadens ständigt ökande krav? Den här föreläsningen är designad för att utveckla personalens förmåga att må och prestera bättre.  I dagens hissnande tempo och ständigt ökande krav är det viktiga att personalen är mentalt rustad. Det finns pengar att spara genom att personalen är friska och laddade.

 Lär dig vilka faktorer som väcker ditt engagemang, välbefinnande, passion, lycka och styrka samt vilka mekanismer som får dig att bryta igenom istället för att bryta ihop. Lär dig att gå från stressad till laddad. Lär dig hur du frigör dig från rädsla istället för att fastna i den och hur du gör för att agera fullt ut istället för att förbli passiv. Föreläsningen är helt aktivitetsorienterad vilket gör att deltagarna efter avslutat pass har testat allt material. På så sätt går man från föreläsningen med förmågan att använda det som har lärts ut. För att säkerställa att kunskapen sedan upprätthålls erbjuder Jesper också ett flertal olika uppföljningsverktyg om så önskas.

- Fem vägar till arbetsglädje
- Förmågan att göra rätt sak rätt
- Skapa rätt humör för rätt arbetsuppgift
- Lär dig 3T för att lyfta dig på 19 sekunder
- Engagemang och egendriv

Bakgrund
Som föreläsare har Jesper en gedigen utbildning bakom sig, bland annat från Mastery University i USA för Anthony Robbins. Hans erfarenhet kommer från ett brett spektra av olika branscher och uppdrag. Han har arbetat som affärsutvecklare för ett Europeiskt företag med verksamhet i över tjugo länder. Han har suttit som chefredaktör för tidningen Mat & Dryck. Jesper har dessutom arbetat som musikalartist och har gjort både film- och musikalroller mot några av Sveriges populäraste artister och skådespelare.

Uppdrag
Jesper tar uppdrag som föreläsare och bygger även på med specialanpassade utbildningar, utifrån ert företags specifika område och behov.

Företag som anlitat Jesper
NASA, Volvo, Chalmers, TeliaSonera, Vattenfall, SEB, Lernia, Nasdaq, Finansförbundet, Scandic Hotels, Stockholms universitet, Siemens, Statistiska centralbyrån, Pågen, SKTF, Hasselblad och många fler.

Språk
Svenska/engelska

Vill du att vi kontaktar dig?

Namn:*

Företag:*

Telefon:*

E-post:*

Blue line