Tipsa en vän om denna sidan

Föreläsare Micke Darmell

Micke Darmell är mötesevangelist. Eller rådgivare inom möten om du så vill. Hans mission är att förbättra Möteskulturen i Sverige. Under sin föreläsning tar han upp varför det ser ut som det gör och hur ni kommer ur denna "mötes fälla". Han inspirerar samtidigt som han ger konkreta exempel på hur ni ska förbättra era möten. Föreläsningen bygger på forskning, fakta och egna erfarenheter efter drygt 20 år i mötesindustrin.

Hans sätt att belysa Möteskulturen är en helhetssyn som ingen annan ger. Kärnan är inte att effektivisera utan vilken effekt ger mötena. Här går de flesta fel och därför sker ingen förbättring. Hans passion för en bra Möteskultur går inte och att ta fel på. Det är inte för inte som han har blivit Sveriges mötesevangelist nr 1.
Han har både arrangerat och varit talare på TEDx event.

Mina rubriker
• Mötet – det strategiska verktyget för att nå mål & vision
• Vad är Möteskultur
• Mötesuppror!
• Ta kontroll över dina interna möten
• Behövs det fysiska mötet?

Just nu är Micke också aktuell med
Uppkopplad eller avkopplad?
Infotainment. Underhålland och givande! Är du uppkopplad eller avkopplad?

Min bakgrund:
Micke började sin bana som mötesevangelist inom vården tidigt 80-tal. Där föddes intresset om varför vissa möten blir bra och andra dåliga. Vad är kärnan? Varför är så många företag nöjda med att vara missnöjda? Sedan i slutet av 80-talet har han bl.a. drivit egna kommunikations/ event byråer. Han har gått ett flertal kurser i personlig utveckling, coachning, NLP etc. –Om vi bara skulle förstå hur hjärnan fungerar skulle vi slippa alla tråkiga powerpoint presentationer och långa telefonmöten där vi ändå gör andra saker på, säger Micke. 

Micke Darmell erbjuder
Föreläsningar, workshops och utbildningar inom Möteskultur.
Detta passar såväl ledningsgrupp, chefsgrupp eller att arbeta med detta under en ex. kick-off

Referenser:
""Om man inte får med sig massor med tankar om hur möten kan bli bättre, efter att ha lyssnat på Micke Darmell, har man något att fundera över!" - Jan Gunnarsson, VÄRDSKAPET
"Alla de bästa talarna jag ser när jag är ute och föreläser har en sak gemensam; de brinner för sin sak.
Det är därför de är bra. Micke brinner för "möten".- Teo Härén – Interesting.org –
"Vi tog hjälp av Micke när vi skulle belysa Möteskulturen och ta fram en mötespolicy. Han är lätt att samarbeta med och bjöd på många värdefulla tips i planeringsstadiet. Hans sätt att leda workshopen skapade en hög energinivå, stort engagemang och alla blev delaktiga. Jag kan varmt rekommendera Micke både som talare och workshops ledare. Det var riktigt "Hallelulja-stämning" efteråt! Han är en sann evangelist." Helena Truedsson, Personalchef Consafe Logistics

Vill du att vi kontaktar dig?

Namn:*

Företag:*

Telefon:*

E-post:*

Blue line