Tipsa en vän om denna sidan

Telefoncoaching - effektivt på hemmaplan

Telefoncoaching är ett effektivt sätt för dig som vill utveckla dig på hemmaplan. Det är snabbt Telefoncoaching bild Kerstin Wångstedtoch smidigt att komma igång och det ger möjligheter till utveckling oavsett var du bor i landet. Vi hörs via telefon eller skype. Det fungerar förvånansvärt väl trots att vi inte träffas fysiskt. Det blir ofta väldigt effektiva samtal som ger snabbt resultat.

Varför välja KeyCoaching när det gäller telefoncoaching?

Du får en coach med en mycket lång erfarenhet och en stor verktygslåda för förändring. Kerstin Wångstedt har tusentals timmar coaching bakom sig och har coachat chefer, säljare, medarbetare, företagsledare och privatpersoner i närmare tio år och har coachat ett stort antal personer via telefon.
För att du skall känna dig säker på att detta fungerar ger vi garanti - fullt nöjd annars ingen debitering.

Exempel på områden vi telefoncoachar inom

  • Personlig utveckling.
  • Personlig effektivitet. Läs mer om vårt paket Effektivare och mindre stressad
  • Sälj - Läs gärna mer om säljcoaching på vår sida www.saljcoaching.se
  • Affärsutveckling för mindre företag: Läs mer här
  • Personligt ledarskap
  • Ledarskap
  • Kommunikation, skräddarsydda program för dig som vill utveckla din kommunikation
  • Karriärcoaching

Vår garanti vid telefoncoaching;
Är du efter första gången inte helt nöjd så slipper du betala.

Om coaching
Bygger medvetande
Otroligt effektivt i förändringsprocesser
Ger tillgång till mer av din potential
Ger hjälp till självhjälp
Fokuserar på dina drömmar och idéer
Fokuserar på möjligheter
Utmanar begränsande övertygelser
Gör dig medvetenhet om dina värderingar
En lönsam investering i individen
Fokuserar mest på nuet och framtiden
Förverkligar mål och drömmar
Åstadkommer varaktiga förändringar 

Här är vad några kunder säger:
”Bra på att övertyga om att man klarar allt bara man har ett mål och vill det tillräckligt. Lätt att prata med. Ser möjligheter som man själv inte gjort/gör. Får folk att öppna sig väldigt lätt”.

"Jag är ganska bra på att sätt upp mål inom områden där jag vill utvecklas, men för att få tummen ur att gå vidare och verkligen uppnå målen behöver jag ett bra bollplank och någon som pushar på. Genom att ställa de rätta frågorna och förse mig med användbara verktyg samt hela tiden följa upp resultaten på ett engagerat sätt har Kerstin hjälpt mig att utvecklas inom min yrkesroll och som medarbetare."
Erica, tidningsredaktör"

”Kerstin har delat in alla aktuella frågor i små segment och med det hjälpt mig som företagare till större självinsikt vad gäller både på det personliga planet med självkänsla och självförtroende, och även på ett yrkesmässigt plan när det handlar om framför allt utvecklingen i det stora hela, men också väglett mig i att utveckla mina egna idéer, bättre disciplin och mänskligt tempo. Det går att skriva många fler rader men vill sist men inte minst nämna poängteringen av det ovillkorliga värdet."

"Mitt arbete liknar ett vattenfall. Nya uppgifter sköljer in och de gamla samlas i en bottenlös sjö av stora högar och ändlösa listor. Det är lätt att känna sig överväldigad och tappa tempo. Kerstin har hjälpt mig att hitta en fungerande modell för att hantera flödet, få undan både stora och små uppgifter och känna mig mindre stressad trots oförändrad arbetsmängd. Även om jag fortfarande tar två steg fram och ett tillbaka går det åt rätt håll och jag får allt bättre kontroll. Det har samtidigt blivit mycket roligare att gå till jobbet." / Eva

Kontakta oss om du vill veta mer om vad telefoncoaching kan betyda för dig och din organisation eller om du vill boka telefoncoaching.

Du kan också komma till vårt kontor i Lidköping för personlig coaching samt träffa oss i Stockholm och Göteborg efter överenskommelse. Det går också att kombinera ett första fysiskt möte med coaching via telefon  eller Skype. Vid större uppdrag kan vi också komma till dig beroende på var du finns i landet. Du kan också köpa en pott med ett antal coachingtimmar för en organisation. Kontakta oss med dina funderingar så ger vi dig ett skräddarsytt förslag.

Vill du att vi kontaktar dig?

Namn:*

Företag:*

Telefon:*

E-post:*

Blue line