Tipsa en vän om denna sidan

Föreläsare Chris Sundqvist

Chris har lång erfarenhet av konceptet "lönsamt ledarskap" och nyttan av att matcha en person olik dig själv.

Hon har en bakgrund som ekonom och storkundsäljare på bl a. IBM och WM-data, men har de senaste 6 åren arbetat med rekrytering, utveckling av ledare samt lednings- arbets- och säljgrupper.

Chris styrka är att på ett humoristiskt och lättsamt sätt förmedla insikter och tankenötter om hur du själv kommunicerar, men även hur ditt sätt att kommunicera påverkar andra, som inte tänker som du. Oavsett om du ska arbeta med eller leda andra kommer du att ha nytta av insikterna. Den fulla potentialen nås dock först när du även kan accepter och matcha en annan person som är olik dig.

Som ledare får du även här insikt om människors olika drivkrafter och den potential som frigörs när vi blir matchade på rätt sätt - motivation, engagemang, lust, handlingskraft är bara några av de positiva resultaten.

Föreläsningar med Chris Sundqvist:

Tänker inte alla som jag? 
För dig som samarbetar med eller leder någon som är olik dig själv.

Lönsamt ledarskap
För ledare som vill förstå och matcha dina medarbetares drivkrafter för att bättre nyttja deras potential och uppnå bättre lönsamhet.

Säljinsikt - matcha din kund
För dig som är i en säljande roll och vill få bättre insikt i hur du kan matcha din kund för att skapa förtroende, korta säljcykeln och få nöjdare kunder.

Chris Sundqvist har också skrivit boken Tänker inte alla som jag?

Vilken färg är du? Läs mer om din färg-personlighet och om Chris Sundqvist i Amelia.

Vill du att vi kontaktar dig?

Namn:*

Företag:*

Telefon:*

E-post:*

Blue line