Tipsa en vän om denna sidan

Föreläsare Emma Pihl

Genom att utveckla sig själv i livets prövningar hittade Emma sin stimulerande livsuppgift; att inspirera människor till att göra skillnad för sig själva och bli förebilder för sin omgivning och nästa generation. Hon gör det med själ och hjärta och utifrån bred kompetens och erfarenhet av flerårigt arbete med kunder i alla livs- och karriärsituationer. Framgångsreceptet för Emma och hennes kunder är träning och strategier för att styras av fördelaktiga tankar, en vinnande självbild och ett resultatoberoende egenvärde. Emma är bland annat utbildad mental tränare, NLP coach, leg. sjuksköterska och vid Anthony Robbins Mastery University. Emma Pihl är även författare till de populära självutvecklingsböckerna "Vinnare i din egen tävling" och "Se mig! Om självkänsla och jakten på bekräftelse".

Emma Pihl som föreläsare/inspiratör

Emma använder de verktyg, insikter och vägar som livet ständigt presenterar för att inspirera dig till att nå framgång och ett levande liv. Med ett lyriskt engagemang och ett stort hjärta vill hon inspirera dig till att själv förändra, förenkla och förbättra ditt liv utifrån där du är till dit du vill komma. 

Ledorden för Emmas föreläsningar är sprudlande energi, inspiration, och mänsklig värme. Emmas syfte är ge insikt, skapa förändring och ge dig känslan av att allt är möjligt. 

 'Så självklar, säker och tydlig! Jag är inspirerad som aldrig förr, du lever med råge upp till ditt företagsnamn' 

'Tänkte bara tacka för ett fantastiskt intressant och lärorikt föredrag. Det är inte alla förunnat att vara en sådan person som alla i publiken blir lite kär i :-) Du sa massor av vettiga saker att ta med sig i livet och på jobbet'

Exempel på föreläsningar med Emma Pihl:

Vinnare i din egen tävling
Resultat, för - eller av bekräftelse?
Self management - att leda sig själv till framgång
Leva livet levande - om att släppa kontrollbehovet

Kontakta oss om du vill veta mer eller boka.

Vill du att vi kontaktar dig?

Namn:*

Företag:*

Telefon:*

E-post:*

Blue line