Tipsa en vän om denna sidan

Ulla-Lisa Thordén

Ulla-Lisa är en av Sveriges mest inspirerande föreläsare, coach och
författare inom området sälj. Rappt, kunnigt, humoristiskt och med
överraskande infallsvinklar är några av åhörarnas omdömen. Hennes bok ”Sälj Dig Själv och ta betalt”, blev Årets Säljbok 2005 och ”Luspank och idérik” blev nominerad till Årets marknadsföringsbok 2010.


Rubriker

  • Sälj dig själv och våga ta rätt betalt!
  • Sluta kränga – börja lyssna!
  • Budskap med klös!
  • Säljmotivation för den som absolut inte betraktar sig som säljare!
  • Våga starta - våga växa!
  • Så drar du in dina egna kulor – överlevnadstips för frilansare!
  • Säljträning för säljskygga – kommunicera med hjärta och hjärna
  • Kulturens Rödluva möter den kommersiella Vargen – tips för kulturskapare
  • Ulla-Lisa anpassar materialet efter målgrupp

Presentation

Ulla-Lisa Thordén avlade efter många framgångsrika år som internationell toppmodell sin jur kand examen vid Lunds universitet. Därefter arbetade hon i ett av Sveriges största managementföretag, där hon byggde upp flera lönsamma affärsområden. Redan 1994 startade hon ett av de första internet- och webbutvecklingsföretagen i Sverige. Hon har haft uppdrag som en av nio EU ambassadörer för kvinnors företagande.

Sedan början av nittiotalet har Ulla-Lisa arbetat som säljtränare och coach både i Sverige och internationellt. Hon är väl känd som engagerad talare och författare till böcker, artiklar och krönikor. Hon är fokuserad på att utveckla nya verksamheter, arbeta med ledningsstöd och jobba med den som behöver handfast rådgivning för ökad säljglädje och lönsamhet. Kunderna återfinns bland såväl näringsliv, myndigheter, universitet som olika entreprenörsprojekt.

Ulla-Lisa har bl a tagit fram en mycket populär säljkurs för kvinnor och har publicerat flera böcker. Bland annat "Sälj Dig Själv och Ta Betalt", Årets säljbok 2005 och ”Luspank och idérik” som blev nominerad till Årets marknadsföringsbok 2010.

Referenser

"Underbart! En sån otroligt inspirerande person. Det var ju rena standupen bitvis. Det är så´na man behöver träffa för att piggna till! Jag noterade också massor av användbara tips, så det var inte bara innehållslös svada, Kanon!” Leif

”Karismatisk, charmig och erfaren!” och ”Superbra, kunnig och anekdoter i rätt tid.”

”Du har tydligen gjort braksuccé i Lund! Studenterna... i princip föll som furor för dina pass om marknadsföring! De är snudd på helt saliga! (jag överdriver inte!) Mikael, Lunds Universitet

"Kanon! Bäst hittills! Hon var branschanpassad, rapp och hade substans. Överraskande bra!"

Kontakta oss om du vill veta mer eller boka.

Vill du att vi kontaktar dig?

Namn:*

Företag:*

Telefon:*

E-post:*

Blue line