Tipsa en vän om denna sidan

Föreläsare Kelly Odell

Kelly är amerikan (och svensk), utbildad både som präst och affärsman. Han ger ett ärligt och rakt perspektiv på dagens organisationer. Med en mångårig erfarenhet som aktiv chef i en stora globala företag har han levt i den verklighet han beskriver.

Med en blandning av humor och energi tar Kelly en självkritisk blick på det praktiska livet i organisationer. Kellys specialområden är förändring och ledarskap. Kellys hands-on inställning och underhållande stil gör att presentationen blir både tankeväckande och minnesvärd.

"Kellys presentation var en av de bästa jag har sett!"

Några vanliga ämnen:

• Ledarskap – Tio Budord för Ledare
• Förändring och Krishantering
• Coaching och Motivation
• Affärsetik .
• Förhandling - Få som du vill och gör motparten lycklig
• Mångfald och Kulturella Skillnader i Affärslivet

Kunskap blir kompetens först när den kan användas för att skapa någon form av nytta. Det är därför mycket intressant att lyssna på andra som delar med sig av sina egna erfarenheter av att driva verksamheter.

Att få mer gjort med mindre resurser och på kortare tid! Detta kan beskriva allas arbetssituation idag. Jakten efter effektivitet kan lätt få oss att tappa perspektiv på vår roll i organisationen. Känslan av att inte riktigt räcka till finns hos alla oavsett befattning och detta leder till frustration och missnöje. Kelly visar på konkreta åtgärder för att skapa högprestationer och samtidigt uppleva tillfredställelse i tillvaron både utanför och på arbetet.

Övrigt

Kelly har bl.a. varit försäljningsdirektör för Volvo Personbilar Sverige, Sverigechef för Telia Mobile, och försäljningsdirektör förTeliaSonera Sverige AB, Business Segment. Han har haft ett flertal styrelse uppdrag och har publicerat artiklar i bl a DN, DI, SvD bara för att nämna några. Han utsågs också till ett av Sveriges mäktigaste invandrare år 2004 av tidningen Veckans Affär har utnämnts som årets talare av konferensarrangören.

Utbildning

Executive Master of Business Administration, Handelshögskolan i Stockholm
Bachelor of Arts in Religion, Phillips University, USA

Vill du veta mer eller boka så kontakta oss.

 

Vill du att vi kontaktar dig?

Namn:*

Företag:*

Telefon:*

E-post:*

Blue line