Tipsa en vän om denna sidan

Föreläsare Kenth Åkerman

Kenth Åkermans föredrag lämnar ingen oberörd!

En blandning av teori och teater ger åhörarna aha-upplevelser och igenkänning för att själv kunna agera annorlunda. Kenth är en av Sveriges bästa föredragshållare och inspiratörer för grupper på 400 personer, såväl som för 20 personer. Ingen lämnas oberörd av hans budskap och energi.

Utveckling behöver inte vara svårt

Han brinner för att skapa perspektiv, förändra tanke och handling. En ny tanke som leder till ändrat beteende. Eller varför inte ett nytt beteende som ger resultat som ändrar dina tankar?

 "Wow vilken energi, vilken glädje. Vilken inspiratör Kenth är och att fånga upp publiken och få med alla på tåget det är inte en lätt sak att göra, men detta lyckades han med bravur... Enligt min uppfattning så lever han efter det han lär. Kenth fick mig att tänka till: Styr du ditt liv Elisabet eller styr livet dig? Vad är lycka för mig, vad är framgång för mig, vart är jag på väg, dessa och många fler frågor berörde mig verkligen… Jag kan varmt rekommendera Kenth Åkerman och hans föredrag! Tack för att jag fick vara med!" Elisabet Dimevska, Wallex

Kenths föredrag har alltid högt tempo, är praktiska, provocerande och väcker till eftertanke. Med mycket värme, omtanke och engagemang. Kenth är sitt budskap.

•Vill du ha ett oförglömligt föredrag vid nästa konferens?
•Vill du få en praktisk anpassad utbildning som skapar förändring?
•Är du ute efter ett energigivande föredrag på nästa säljmöte eller kundträff?

Oavsett har du hamnat rätt! Kenth brinner för att skapa perspektiv, med människan och affären i fokus. Missionen är att få människor att väcka och återupptäcka sin inre potential: för ett bättre liv och arbetsliv, för ett långsiktigt hållbart ledarskap, värderingsbaserade verksamheter och kundorienterade företag.

Helt enkelt att öka din potential, få dig att handla för att kraftfullare nå de resultat du vill ha.

Kenth Åkerman pratar om...
Motivation och arbetsglädje, konsten att få andra att prestera,  service i mästarklass, framgångsrik företagskultur, mental träning, mål och mening, affärsmannaskap och entreprenörskap.

Kundservice och bemötande i mästarklass 
Aktiv klagomålshantering - för nöjdare kunder
Våga Växa - flyt på jobbet och kraft att leva
Våga Kommunicera - medveten kommunikation
Våga Coacha -coacha dig själv och andra till framgång

Vill du veta mer eller boka så kontakta oss

Vill du att vi kontaktar dig?

Namn:*

Företag:*

Telefon:*

E-post:*

Blue line