Tipsa en vän om denna sidan

Bättre presentationsteknik - Visualisera ditt budskap och nå fram till din publik

2015-05-04

Känns dina PowerPoint-presentationer som gammaldags overhead-presentationer?
Vill du bli bättre på att behärska bilder och text med hjälp av proffsiga AV-tekniker?


Gör det snyggt. Gör det begripligt. Gör det intressant! Lär dig behärska AV-tekniker med hjälp av retorik och modern presentationsteknik. Nina Buchaus utbildar dig till att bli en proffsig presentatör.

Utbildningens målgrupp
Chefer, projektledare, gruppledare, arbetsledare, Key Account Managers, säljare, utbildare, instruktörer, föreläsare – för dig som använder AV-tekniker som ett hjälpmedel till dina budskap.

Syftet med utbildningen
Att du ska få med dig konkreta och användbara verktyg till alla dina presentationer där du vill förstärka ditt budskap med PowerPoint-bilder, blädderblocks-bilder eller whiteboard-bilder.

Effekten efter utbildningen
Du kommer att få nya enkla verktyg och kreativa idéer till alla dina framtida presentationer och du kommer att känna dig mer bekväm och väsentligt vassare i din roll som presentatör av bild och text med AV-tekniker.

Ett smakprov ur Bättre presentationsteknik:
Låt dina bilder göra jobbet med rätt form och funktion:

o När och varför ska jag använda AV-tekniker
o Tipsen för hur du använder textens färg och form: typsnitt, storlek
o Så kan du skapa struktur med dina bilder med hjälp av avsnitt, nummer och punktlistor
o Hur du skapar intressanta och tydliga rubriker till dina bilder
o Lär dig att rita enkla och tydliga figurer och symboler som förenklar budskapet

Så höjer du din bildpresentation med hjälp av ditt kroppsspråk och din röst:
o Hur du guidar åhörarna till dina bilder med hjälp av ditt kroppsspråk
o Lär dig en snygg rörelsekoreografi till dina bilder och positioneringar
o Skapa tre grundzoner framför dina PowerPoint-bilder som skapar tydlighet
och trygghet.
o Lär dig att interaktivera med dina bilder och ta hjälp av gesterna

Hur kommer du att lära dig teknikerna?
Du får tekniker och tips i form av korta föreläsningar. Du får ta del av exempel och erfarenheter som ökar tydligheten för teknikerna. All träning sker på golvet och efterföljs med konstruktiv personlig feedback. Teknikerna ger resultat direkt under träningen. Du får ett pedagogiskt och intressant kompendium med alla tekniker som du tränar dig i under dagen.

Utbildningsledare
Nina Buchaus är en av Sveriges främsta retorikexperter med toppbetyg i utvärderingar och anlitas av tidningen Chef, Svenska Dagbladet, Expressen och Metro för sin retorikexpertis. Nina har en fil. kand. i retorik och är NLP Master Practioner certifierad. Hon är även utbildad i pedagogisk drama och rösttekniker. Med sin utbildning och erfarenhet tränar hon dig att behärska konsten att presentera bilder med powerpoint, blädderblock och whiteboard. Nina förmedlar teknikerna till dig begripligt och lägger in en stänk av humor i föreläsningsdelarna.

Sagt om Nina som utbildningsledare
"Lärde mig jättemycket matnyttigt. Underbar föreläsare. Jag tappade inte fokus en enda gång under dagen. Betyg 10 av 10. "
Helena Strömdahl, Länsstyrelsen Halland
”Väldigt direkt och ”handgriplig” kurs – vi gick direkt på väsentligheter och övningar utan en massa lull-lull och onödigt prat”. 
"Användbar direkt! Bra utbildare! Kul att testa olika gester, många skratt och allvar. Super trevligt, och föreläsaren kanon!"
"Inget flum. Konkret o användbart. Tydliga verktyg", Katarina Andersson, Migrationsverket
"Nina skapade en bra atmosfär. Hon är superduktig och tydlig och ger feedback på ett konstruktivt sätt. Direkt och klar!" Micaela Rogersten
"En dag varvat med praktik och terori, mycket värdefullla verktyg & feedback"
Katharina Sjögren Edström, Lernia Utbildning AB
"Många och handfasta tips." Får träna olika tekniker på en gång och blir sporrade att göra om och göra rätt.

Omfattning
En heldag 09.00-16.30

Aktuella orter och datum:
Stockholm 4 maj 2015, Elite Hotel Stockholm Plaza

Pris:  4900 kr exkl. moms. I priset ingår dokumentation, lunch och fika. Vi har begränsat antalet deltagare till max 8. Allt för att du skall få utrymme för mycket träning och för individuell retorikcoachning på plats.

Bonus
Som uppföljning när du kommer hem har du möjlighet att få personlig coaching via telefon vid två tillfällen à 45 min av Kerstin Wångstedt. På köpet, värde 1 800 kr. Då finns tillfälle att ta upp dina utmaningar när du kommit hem och testat i praktiken. Många har upplevt att de på kort tid gjort stora framsteg och kommit vidare i sina utmaningar. Kerstin Wångstedt har mer än 1 000 coachingtimmar bakom sig och har coachat företagsledare, medarbetare, chefer, coacher och säljare i nästan 10 år. Hon har hjälpt de som hon coachat till mycket goda resultat på ofta mycket kort tid.

Du kan även boka denna utbildning som kundanpassad utbildning för din organisation. Kontakta oss så tar vi fram förslag.

Tre enkla sätt att boka:

Visa mail     Via formulär     Via telefon

Kontakta oss om du vill veta mer.

Kan även bokas som kundanpassad utbildning för er organisation. Kontakta oss så tar vi fram förslag.

Vill du att vi kontaktar dig?

Namn:*

Företag:*

Telefon:*

E-post:*

Blue line