Tipsa en vän om denna sidan

Föreläsare Peter Stridh

Peter Stridh, en mycket efterfrågad medarbetarskaps och ledarskapsutvecklare. Han är leg Psykolog med en arbetsvetenskaplig forskningsbakgrund från Göteborgs Universitet.

Peter har arbetat med personalutvecklingsinsatser på Sahlgrenska Universitet Sjukhusets Akut och Olycksfallsmottagning. Han har skapat och drivit det egna Ledar och Medarbetarskapsutvecklingsprogrammet till Hafs. Detta har han sjösatt med framgång både i Medelhavet och i Sverige. Ett program där deltagarna lever bokstavligen på varandra under blöta, varma men trevliga förhållanden vilket genererar sammansvetsade team, tydlig kommunikation och motiverade deltagare. Peter har tidigare varit coach och mental tränare för OS kandidater inom Redbergslid Boxnings Klubb.

Hans föreläsningar handlar om vår kommunikation, som ledare och som medarbetare.  Han kommer att tala om vikten av att klarspråk, ”jag hör vad du säger men förstår inte vad du menar”. Vidare så berörs känsliga ämnen som konflikthantering där det gäller att sålla bort missförstånd och fantasier och nå en gemensam syn. Men även om inspiration, livskunskap och personlig utveckling.

Föreläsningar ger energi och motivation att förändra men också många stunder till att känna igen sig själv och skratta! Som konferencier och moderator är Peter Stridh trygg och energisk. Han kan hantera allt från mindre personaltillställningar till stora PR-event.

Föreläsning med Peter Stridh:

Livet är en STRID H...!

Kontakta oss om du vill veta mer eller boka.

Vill du att vi kontaktar dig?

Namn:*

Företag:*

Telefon:*

E-post:*

Blue line