Tipsa en vän om denna sidan

Föreläsare Stefan Görwik

Stefan Görwik är en av Sveriges mest erfarna föreläsare och utbildare. I över 20 år har han inspirerat organisationer till bättre samarbete, motivation och ökad arbetsglädje.

Stefans föreläsningar ger energi och får medarbetarna att se sin bekanta verklighet med nya ögon. Humor är ett av hans viktigaste verktyg för att nå fram till deltagarna.

Oavsett publik väcker han entusiasm och lust till förändring. Ofta använder han en upplevelsebaserad pedagogik för att öka inlärningseffekten.
Han anpassar alltid sina framträdande utifrån kundens behov och önskemål. Han utbildar även obehindrat på engelska, efter flera års arbete i USA.

Sagt om Stefan som föreläsare:

”Vi satt allihopa trollbundna i åtta timmar! Många aha-upplevelser och tankeställare. Ett mycket ”målande” seminarium som varvades bra med övningar och föreläsning” Monika Högberg, Astra Zeneca
"Med sitt entusiasmerande och omväxlande sätt ger Stefan åhörarna en positiv kick. Han är en sann motivatör som driver på – man blir inspirerad att direkt omsätta idéer och projekt till handling och resultat” Mats Jentzen, Marknadschef, Dell

”Detta är det bästa seminariet jag varit på. Och Stefan Görwik är den mest engagerande och medryckande seminarieledaren jag haft.”
Lars-Göran Andersson, Folksam

Exempel på föreläsningar med Stefan Görwik:

Skapa motivation och handlingskraft
Utveckla vinnande team
Förändringar som förbättrar
Ökad arbetsglädje

Kontakta oss om du vill veta mer eller boka.

Vill du att vi kontaktar dig?

Namn:*

Företag:*

Telefon:*

E-post:*

Blue line